„Никога не е просто секс” идва и в Бургас

Красивата и талантлива актриса и инфлуенсърка Саня Борисова идва в Бургас за представянето на романтичния комедиен филм „Никога не е просто секс”. Борисова е режисьор и сценарист на лентата и участва в една от главните роли.

Филмът представя съвременната жена през образите на основните четири архетипи в търсене на своята сила, сексуалност, независимост, освобождаване от предразсъдъци и ограничения.

Четирите жени в пиесата са напълно различни една от друга по характер, интереси, морал и бит. Мая е домакиня, омъжена жена, майка на две деца, напълно отдадена на семейството и дома си. Вики е момиче, което точно е завършило средното си образование в малък провинциален град и е на път да преследва мечтите си в столицата. Мадлен е актриса, романтичка, отдадена в търсенето на „истинската” любов. А Ира е бохем, богата наследница и авантюрист по душа.

И въпреки всичките различия помежду им, все пак нещо ги обединява – неспособността им да имат пълноценни семейни отношения. Именно това единствено общо нещо между тях ги събира по време на гледане с таро карти. Така разбират, че са в „кармични връзки” от минал живот, били са четирите жени на един мъж – Султан.

Можете да гледате филма и да се срещнете със Саня Борисова на 10 юни 2024 г. от 19 ч. в Културен дом НХК.

Продукцията е реализирана с финансовата подкрепа на общинския фонд „Култура“ в Бургас.