Нина Николина с „Любовни песни” в Бургас

Концерт-спектакълът „Любовни песни” е поредното предизвикателство на Нина Николина и етноджаз формацията й за българската и световна сцена. Прецизно и с вкус, музикантите са подбрали любовния репертоар, а народната песен най-добре и поетично описва любовта – омайната, щастливата, споделената или пък изпепеляващата, неосъществената, трагичната. С „намигване”, чар и завиден артистизъм Нина Николина разказва еротични фолклорни текстове, от закачливите, „пиперливи” любовни народни песни.

В програмата, музикантите са включили и две любовни песни от Балканите – Албания и Босна, които Нина Николина изпълнява с оригиналните им текстове на албански и босненски.

Спектакълът „Любовни песни” следва тенденцията на програмата Jazz & Traditions-песни, интерпретирани в актуални музикални жанрове с джазово, фънки, R&B, електронно денс звучене.И както на всички концерти на Нина Николина, очаквайте много импровизации от групата и с участието на публиката.

Концерт-спектакълът ще се проведе на 14 март от 20 часа в клуб „Модерен театър”. Билети може да се закупят от касата на НХК, мрежата на „Ивентим” и на място 1 час преди началото на събитието.