Община Бургас и „Промет Стийл“ с Меморандум за сътрудничество

Община Бургас и металургичният комбинат „Промет Стийл“ сключиха Меморандум за сътрудничество. Документът беше подписан от кмета Димитър Николов и изпълнителния директор на предприятието Дмитро Захарченко.

От страна на община Бургас на събитието присъства още зам.-кметът инж. Чанка Коралска и директорът на дирекция „Икономика и стопански дейности“ Ивелина Стратева.

„Нашата цел е да работим заедно, да участваме в развитието на Бургас и да създаваме устойчива градска среда“, каза при подписването на меморандума Дмитро Захарченко. „Приветствам нашите партньорски взаимоотношения и съм убеден, че сътрудничеството ни ще допринесе за реализирането на много добри проекти за Бургас“, каза от своя страна кметът Димитър Николов.

Двете страни ще си оказват подкрепа в изпълнението на проекти в сферата на повишаване на комфорта и привлекателността на градската среда, реализиране на образователни и доброволчески инициативи, популяризиране на културно-историческото наследство на региона.

От своя страна „Промет Стийл“ възнамерява да съдейства за прилагането на програми за корпоративна социална отговорност, а също така и да осигурява експерти при реализирането на общите проекти с община Бургас.