ОДМВР – Бургас, има нов началник

Новият директор на ОДМВР – Бургас, старши комисар Владимир Маринов бе представен официално днес пред ръководния състав на крайморската дирекция от зам. министъра на вътрешните работи Любомир Йосифов.

В дух на екипност и отлични взаимоотношения ексдиректорът, старши комисар Емил Павлов, пожела на новия директор да награди постигнатото от него и да продължи да мотивира служителите в една от най-натоварените областни дирекции в България. „Оставям ОДМВР – Бургас с най-добрите резултати през последните десет години, като съм сигурен, че старши комисар Маринов не само ще ги отстои, но и ще надгради постигнатото“, заяви старши комисар Емил Павлов. Самият той е преназначен в отдел „Криминална полиция“ към ОДМВР – Бургас, по негово желание, воден от убеждението, че министърът на вътрешните работи трябва да има свободата и личния избор с кого да работи.

 

Старши комисар Владимир Маринов е роден пред 1966 година, като започва работа в системата на МВР през 1993 год. в Районно управление – Несебър. Преминава в Главна дирекция „Борба с организираната престъпност“ към МВР през 1999 г., а десет години по-късно е назначен за началник отдел „Борба с организираната престъпност” – Бургас, към ГДБОП. От 2015 год. е заместник-директор на ОДМВР – Бургас, а впоследствие началник на Пето Районно управление – Бургас, Районно управление – Руен, и Първо Районно управление – Бургас, в което работи от четири години.