Петр Келнер не стана фронт на Пеевски и Борисов и Домусчиев получи „НОВА“

 

Ilian Vassilev

Признавам че имах подозрения спрямо Петр Келнер, защото има бизнес в Русия. Но направих справки тук там и разбрах, че този човек не случайно е най-богатия в Централна и Източна Европа. Има особен бизнес нюх. Стана ми симпатичен, в момента в който не му позволиха за придобие Нова ТВ от КЗК. Защото можете нищо да не знаете, но в момента в който на най-големия бизнесмен в Централна и Източна Европа не му позволяват да придобие Нова ТВ значи има огромен проблем и той е най-добрия вариант.
Знаех разбира се за срещите му с „на върха“ и опитите му да го използват по начина, по който сега използват Домусчиев. Като фронт на Пеевски и Борисов.
Добрата новина е, че с тази политика Нова ТВ ще загуби зрители и приходи. Забраниха дори на „Господари на ефира“. които, по мое убеждение, са най-меката форма на конструктивна критика с много безобиден майтап на властта.
За това гледайте всяка друга телевизия и разчитайте на социалните мрежи – там ще знаете всичко.
Предстоят нови разтърсващи разкрития, не толкова в апартаментите защото тази тема не може да приключи, тъй като поне половината от хората по „високите“ места подлежат на санкции а ла Цветанов.
Следват нови разкрития, които бъркат дълбоко. Нарочно им казвам, защото съм сигурен, че треперят.
Включително разследвания в чужбина.

Фейсбук