ПОРЕДНАТА МЕРЗОСТ НА СВИНСКАТА МАФИЯ!

Този път, Буда, стъпи на българска мина!
Вежди Рашидов, като главен Мултак на управляващата ни мафия, съди професор Velislav Minekov за това, че го нарекъл „мултак“ ! Главният прокурор и наместник на мафията – Цацаров е заявил, че лично ще се погрижи Минеков да бъде смачкан!
Това дело НЕ Е за обида и клевета. Защото не Минеков, а самият Рашидов казва публично -„по-добре мултак отколкото калтак“ приемайки наградата си за „Главен Мултак на Републиката“! Това дело е чиста форма на РЕПРЕСИЯ срещу един от най-силните представители на гражданското общество в България! Така действа мафията. Така действат диктаторите – мачкат свободните и непримиримите за да заглушат гласа им и да вкарват страх в сърцата на останалите! Виждаме го в Турция. Виждаме го и в България!
И този удар не е само срещу теб, професоре! Този удар е срещу всички ни! Познавам те и знам, че не могат да те откажат и ти ще продължиш битката за правда и справедливост! Но, ако теб ударят, хиляди други ще бъдат смачкани. Това е знак към всеки, позволяващ си да говори Истината! И сега е важно да покажем на всички тези хора, че имаме сили да се борим с дебелите! Че обществото ни цени и пази Свободните! Че можем да се зсщитаваме! Че можем да побеждаваме!
БОЕЦ заставаме до теб и ще те подкрепим със всичките си сили, а чрез теб ще браним правото си да говорим Истината! Правото си да се борим за Справедливост и възмездие! Така, както застанахме и до хората от Дунарит и Емко, до Manol Glischew ,до отец Рафаил-Росен Стефанов и до други достойни българи в справедливите им битки срещу мафията! Така, както и мнозина застанаха до нас в нашите битки срещу мафията!
Защото това е обща битка!
Гражданите срещу мафията!
Гражданите срещу мултаците и ченгетата!
Гражданите за Истината и Справедливост!
За да си върнем държавата, приятелю!
С теб сме!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Georgi Borisov Georgiev 

Фейсбук