Предизборна среща на кандидати от „БСП – Обединена левица”

Кандидати за народни представители от листата на „БСП – Обединена левица” за 2- ри МИР-Бургас проведоха среща-разговор с членовете на пенсионерския клуб на Пристанище – Бургас. Тодор Байчев, втори в листата, Явор Костов, който е на пето място, и инж. Паруш Парушев, заемащ единадесета позиция, говориха пред присъстващите за основните приоритети в предизборната платформа на коалицията. Те бяха придружени от инж. Живко Господинов, общински председател на социалистите в морския град.

Възрастните хора споделиха какви са техните притеснения и кои според тях са най-неотложните проблеми, на които е нужно да се търси решение. Стоя Янчева, председател на пенсионерския клуб благодари на кандидатите за депутати за изразената загриженост по отношение дейността на клуба и заяви, че и занапред ще разчита на подкрепа.

В своите изказвания представителите на „БСП – Обединена левица” декларираха, че българската левица, осъзнала съществуващите опасности, застава единна и с отговорност пред държавата, за да зададе вярната посока. „На разпада противопоставяме силата на нашето единение”, бяха категорични кандидатите за народни представители.