Премиера на филма „Дух и тяло” в Бургас

30-минутната лента на бургаската режисьорка Стефани Райчева, вдъхновена от живота и мечтите на хората със специални нужди ще бъде излъчен за първи път пред публиката в Бургас. Филмът носи заглавието „Дух и тяло” и е реализиран през лятото на 2023 година с цел да представи личният път и работата в група на всеки един участник.

Премиерата ще се състои като част от събитието „Сподели доброто”, което ще събере приятели и съмишленици на Социален център – Бургас, утре, 10 октомври 2024 г., от 11 часа в зала „Петя Дубарова” на КЦ „Морско казино”

По време на събитието ще бъде представена изложба с красиви ръчно изработени сувенири –  лодки, кошнички, човечета от дървени лъжички, свещници, вази, саксии. Всички те са направени с много обич от групата на центъра, която наброява повече от 30 души.

През 2024 година Социален център – Бургас, участва в проекта „”Пътеводител на доброто” в Разград, където представи ефективни социални модели и сподели за постиженията на своята група, както и за опит на работещите с нея специалисти.