„Приятно ми е, Ива” идва в Бургас

Култовият спектакъл „Приятно ми е, Ива” ще гостува в Кукления театър в Бургас на 14 април 2024 г. от 19:30 часа. Наричат този спектакъл „бижуто“ на театрална сцена вече пети сезон. Той се играе на сцената на Театър 199 винаги при пълен салон. Уникално театрално представление, което може да се гледа много пъти като своеобразна „антистрес терапия“.

Сами в къщи може да се заемете с приятни занимания. Да потанцувате пред огледалото, да зяпате в небето през прозореца. На хубав спомен да се отдадете, да мечтаете или да размишлявате на най-различни теми… Като Ива, която пита – колко личности живеят в един човек? Правим ли това, което обичаме? Обичаме ли това, което правим? Какво е да си пораснал? А също и – каква е връзката между популацията на лешоядите и ежедневието на рекламния директор? А между любовен монолог и изгоряла крушка?

Ива Тодорова е възпитаник на големият учител в театралното изкуство професор Крикор Азарян. Той е учител и на други значими актьори , които пълнят сами сцената – Мариус Куркински и Камен Донев.

След дълги години живот в Италия, Ива се завърна с истински свеж, спокоен и интелигентен и чувствителен глас. Тя излъчва чистота, проникновение, колебание, емоционалност и уязвимост, което прави сценичното случване истинско, автентично и затова звучи толкова мощно.

Ива Тодорова грабна с появата си два „Икара“ – за оригинален текст и за главна женска роля.

Представлението е носител и на „Златен Кукерикон“

Свеж и непресъхващ смях, трогващи моменти и парченце от автентичната магия на театъра приковават за час и половина вниманието на зрителите.