Промени в движението заради триатлона „Лъвско сърце”

Първият уикенд на юни идва с много събития. Едно от тях е мащабният традиционен триатлон „Лъвско сърце”, който ще привлече топ атлети от страната в района на лодкостоянката на Ченгене скеле и парк „Росенец”.

Във връзка със спортните дейности пътят от хижа „Странджа” до Културно-туристически комплекс „Ченгене скеле“ ще бъде затворен за превозни средства в интервала 8 – 15 часа на 8 юни 2024 г. Но за всички желаещи да посетят общинския комплекс в този ден има алтернатива – пътуване с кораб с час на отплаване 13:30 от Магазия 1, пристанище Бургас. В рамките на два часа и половина ще можете да се насладите на приятното кафене, ресторанта, както и на най-новата и единствена в България детска площадка с морска тематика!

За повече информация и резервации – 0882 004 124. Можете да резервирате и платите и през нашата платформа Events.gotoburgas.com – https://bit.ly/chengene-trip.

Другата алтернатива е пешеходно да преминете през мостчето от рибарското селище, което води до комплекса, като трябва да намерите място за паркиране в селището.