Рокендрол концерт в началото на септември

Шоуто на Цецо Елвиса и бендът му Viva Las Vegas се мести от Летния театър с в Културен дом НХК. Датата е същата – 4 септември 2024 г., сряда, от 20 часа. Закупилите билети получават запазени места на предните редове и не е нужно да презаверяват билети си.

Цецо Елвиса и неговите талантливи  музиканти ще ви направят част от  неповторимо музикално пътешествие в златните години на музиката, с ритъма на  рокендрол, като ,Jailhouse rock и Blue suede shoe’, до незабравимите балади, като  Love me tender, Green grass of home, My way, Hey Jude, както и още много от най-любимите хитове на най-легендарните изпълнители от 60-те и 70-те години. Не сме забравили и българските любими песни като „Блажени години“ на Георги Минчев, „Оо, оо Джули“, на Васил Найденов и още много от най-обичаните златни родни и световни хитове.

Цецо Елвиса (Цветелин Атанасов) е единственият българин, спечелил признание за най-добър двойник на Елвис в света на конкурс в Грейсланд, Тенеси, през 1993 г. Почетен гражданин е на родното място на Елвис – Тупело, Мисисипи, и личен познат със цялото семейство на Краля на рока. Лично президентът на САЩ  Бил Клинтън му изпраща  поздравителен адрес от Белия дом за това, че поддържа легендата за Елвис жива.