Среща с жители на Камено проведоха кандидати за народни представители от листата на Коалиция „БСП за България“

Среща с жители на Камено проведоха кандидати за народни представители от листата на Коалиция „БСП за България“ за Втори многомандатен избирателен район-Бургас. По време на нея с хората разговаряха водачът на листата инж. Петър Кънев, областният председател на БСП Тодор Байчев, втори в листата, общинският лидер на БСП-Бургас инж. Паруш Парушев, който е на трета позиция и областният координатор на социалистите в Бургас инж. Живко Господинов, който заема двадесет и пето място.

Водачът инж. Петър Кънев изяви увереност, че коалицията може да има много добри резултати на предстоящите избори. Той отново бе категоричен, че начело в държавата трябва да бъдат хора с твърда позиция, които да отстояват националния интерес.

„Политиката не е хоби“, напомни той.

Инж. Кънев коментира теми, свързани с войната в Украйна и други международни проблеми. Той изрази впечатленията си от провежданата кампания, която по думите му протича в дух на позитивизъм.

„Листата ни е съставена от достойни хора, професионалисти и мисля, че ще имаме успех“, заяви инж. Петър Кънев.

Той подчерта, че БСП е партия, която през времето не е разочаровала своите симпатизанти, не е влязла в сглобки и недопустими договорки.

Тодор Байчев коментира необходимостта противоречията в политиката за бъдат загърбени и да се търсят общите допирни точки между участниците в обществения живот. Той изнесе статистически данни за прогнозите, свързани с изборните резултати и поясни, че доверието в БСП се възвръща.

Байчев посочи конкретни примери за общности и гилдии, които са очевидно разочаровани от досегашното държавно управление и търсят алтернативи за своя избор.

„Нужно е да върнем авторитета на БСП“, призова Байчев.

Инж. Паруш Парушев и инж. Живко Господинов коментираха актуалната политическа обстановка и говориха за акцентите в предизборната платформа на социалистите.

Присъстващите на срещата граждани изразиха мнения, направиха предложения и зададоха много въпроси.

Кандидатите на Коалиция „БСП за България“ благодариха за доверието, изразено от присъстващите и призоваха за подкрепа в изборния ден с бюлетина номер 24.