Тази събота – състезание „Млад рибар“ в Бургас

Състезание „Млад рибар“ се организира от Младежкия международен център със съдействието на СНЦ Клуб по спортен риболов „Гларус“ и ще се проведе тази събота, 21 септември 2024 г. от 8 часа на Мандренското езеро. Надпреварата традиционно привлича много участници и е подходяща както за младежи с опит в рибарството, така и за такива, които никога не са хващали въдица.

Всички желаещи да се включат в третото издание на „Млад рибар“ трябва да попълнят онлайн формуляр за участие:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc1uRV9avOsbARvtdVKLzMj_F9C9QWkXIHsHA5BfYZL3T2xtw/viewform

Специален гост и съдия на състезанието ще бъде световният шампион по спортен риболов за 2022 година Мишел Димитров, който ще проведе и лекция по време на събитието.

Всички риболовци ще получат грамота за участие, а класиралите се на първо, второ и трето място ще получат медали и предметни награди, осигурени от Младежкия международен център.

Събитието е предназначено за младежи на възраст 15 – 29 години. Необходимо е участниците да носят свои въдици, а захранка и червеи ще бъдат осигурени на място. Уловът остава за участниците.

За повече информация относно локацията и допълнителни детайли – тел.: 0899 819 104.