Технологична конференция в Бургас

Община Бургас, „София тех парк”, DIGIHUB и Central Park организират технологична конференция на 27 септември 2024 г., на която ще се обсъди бъдещето на изкуствения интелект и неговото въздействие върху бизнеса и обществото.

Тазгодишното издание на Burgas Digital ще се проведе Central Park – Бургас, и поставя акцент върху приложението на изкуствения интелект в различни индустрии, както и възможностите за финансиране и развитие на иновационни проекти.

Конференцията включва актуални теми за бъдещето на изкуствения интелект. Лектори и панелистите са едни от най-успешните български предприемачи, членове на управителните органи на национално представените организации в сферата на ИТ, роботиката и дигитализацията и експерти в областта на образованието.

Burgas Digital 2024 се организира с подкрепата на Министерството на иновациите и растежа. Водещ на събитието ще е известния Георги Ненов  – създател на един от най-слушаните подкасти „Свръхчовекът с Георги Ненов” и който мотивира своята публика да върви по пътя си с увереност в собствените си  способности и да сътвори едно по-добро бъдеще.

По време на събитието ще се проведе и работна среща между цифровите иновационни хъбове в България, а след конференцията „ICT клъстер Бургас” ще отбележи своя осми рожден ден.

За повече информация, посетете интернет страницата на събитието: https://burgasdigital.com.