Това е подигравка с институциите и демокрацията! Това е гавра с избирателите!

Georgi Georgiev

РАЗГНЕВЕТЕ СЕ!
ПАРЛАМЕНТА отговори на БОЕЦ за ПЕЕВСКИ! Вижте колко дни е ходил на работа Пеевски!
НИТО ЕДИН РАБОТЕН ДЕН! БОЕЦ имахме предположения, но вече е официално потвърдено!
Това е подигравка с институциите и демокрацията!
Това е гавра с избирателите!
Пеевски е срам и обида за българското общество, държава и парламент!
Пеевски е олицетворение на мафиотизираната държава и наглостта на управниците ни!
ПЕЕВСКИ НЯМА НАЛОЖЕНО НИТО ЕДНО НАКАЗАНИЕ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ПАРЛАМЕНТА ОТ ГЕРБ И СИ ВЗИМА ПЪЛНАТА ЗАПЛАТА, КАТО ДЕПУТАТ!
И като се питате „дъно има ли“, вече имате и отговора – ТОВА Е ДЪНОТО! Не е бил в парламента дори и при внасянето на „неговите“ закони! Не е бил на празничните заседания, дори при гласуването на бюджета! Няма зададен НИТО ЕДИН въпрос, или питане! Няма никакъв смисъл и полза от него и подобни паразити! Въпроса „КЪДЕ Е ПЕЕВСКИ“ измества култовия въпрос „Кой предложи Пеевски“! И дори въпроса ЖИВ ЛИ Е ПЕЕВСКИ става все по актуален и логичен! Може ли българите да гласуват за призрак?
И този е кандидат за евро депутат, за представител на българите в Европейският парламент! БОЕЦ НЕ МОЖЕМ И НЯМА ДА ГО ПОЗВОЛИМ!
Продължаваме! Битката срещу мафията трябва да се води на всички фронтове, да бъдат разобличавани и атакувани постоянно! Дела, акции, протести, сигнали, това е начина. ОТ УТРЕ ЗАПОЧВАМЕ ДА ВНАСЯМЕ И ИНФОРМИРАМЕ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ИНСТИТУЦИИ, ПОСОЛСТВА И ПРАВИТЕЛСТВА ЗА КАЗУСА „ПЕЕВСКИ“
Повече информация и документи- на сайта и страницата на БОЕЦ!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА