Тони Димитрова празнувала рождения си ден с грамадна торта от хартия

Певицата искала да почерпи публиката преди да разбере, че лакомството е от картон

Певицата Тони Димитрова, която на 10 януари празнува рожден ден, сподели в „Тази събота“ по бТВ, че за първи път е имала грамадна торта, но от хартия.

„От столичния клуб, в който пях, ми подариха една триетажна торта и аз казах, че ще я споделя с публиката. Настоявах да ми я донесат, за да я разрежем и накрая китариста ми каза „Тони, само ти ли не разбра, че е картонена“. Това са го правили на всяко подобно тържество“, уточни певицата.

„Когато ми се обадиха, за да ми предложат в столичен клуб да пея, ми изброиха няколко дати, а аз нямах никакви планове за рождения си ден. Една от тях беше 10 януари. Реших да е тогава, за да не е традиционното софраджийско нещо“, разказва любимката на бургазлии.

„По очите им разбирам дали ме чакат, като ги видя. Вече разпознавам хората по очите, макар че не ги виждам винаги много, защото съм късогледа“, сподели Тони Димитрова.

По нейни думи в клуба е имало млади хора, които са пели нейните песни с цяло гърло, а стаята ѝ сега е пълна с цветя. Тя призна обаче, че не обича да подаръците.

„Цялата ми стая е с цветя. Близките ми знаят, че не искам подаръци, защото през годините съм получавала много. Всеки идваше с красиви неща, но няма къде да ги сложа. Нямам вече място за картини. В един момент казах, че не искам подаръци, защото се задръствам с вещи, които съм принудена да раздавам, макар че са прекрасни. Няма какво да ги правя в иначе малкия си апартамент“, обясни певицата.

Тя сподели също, че си прави равносметки, когато ѝ е тъжно и призна, че е имала няколко разочарования през последните 2 години. Не искам повече да има лъжа около мен, заяви Тони Димитрова и си пожела по-малко фалш в живота.