Форсирано обезлюдяване на Странджа

Ilian Vassilev

Това е село Шарково – помните ли го още?. От лятото и диверсионните действия на БАБХ, когато избиха животните на хората, с фейк новината за вирус, 80 души са напуснали селото. Нарича се форсирано обезлюдяване. След това отчитаме, че регионите на България загиват. Не е природно явление – от човека е създадено.

Междувременно същия Дамян Илиев – шеф на БАБХ – вече е направил невъзможно защитата на собствениците на животни срещу своеволие от страна на БАБХ чрез изпращане на проби в независими лаборатории в чужбина. Веднъж като ви обявят за зона за зараза след „изследвания“ в местни подконтролни на БАБХ лаборатории, пробите се третират като опасност от чуждите лаборатории и не се приемат за изследване.
Но ви гарантирам, че това само ще принуди западните лаборатории да развият капацитет у нас и тъй като имат международна сертификация и репутация – Дамян Илиев пак няма да успее. Друг въпрос е, че са подложени на репресии от властите да не „оборват“ БАБХ в нейните своеволия.

Милен Минев

Приятели . Това е село Шарково. Вчера от един от животновъдите на когото избиха овцете . Разбрах че от лятото до сега са имигрирали 80 човека от тук . Макар че е вдигната карантината на хората не им разрешават да си възстановят поминъка . Могат да вземат само по 15 животни . Поставят ги в невъзможност да живеят тук.

Фейсбук