Четвърто издание на куиза на Жечо Станков „Битката на мозъците“

Нови предизвикателства и вълна от емоции ще завладеят най-умните и съобразителни ученици и студенти в четвъртото издание на „Битката на мозъците“ този петък в Бургас. Куизът вече се превърна в традиция в морския град и се чака с интерес от младите хора, които освен че показват завидни знания и логика, но и умеят да се забавляват. Отборите с много ентусиазъм се стремят към победа и истински се вълнуват от това дали ще познаят верните отговори.

Организатор на куиза, който се радва на изключителен успех сред младите хора, е енергийният експерт Жечо Станков, а голямата награда е безплатно пътуване в сърцето на Европа – Брюксел.

В състезанието могат да се включат ученици от X, XI и XII клас, както и бургаски студенти – в отбори, в които да има до 5 участници. „Нека да се подготвят за нови предизвикателства, още по-интересни въпроси и много награди! Така те могат не само да спечелят пътуване до Брюксел, но и да срещнат нови приятели и да създадат незабравими спомени!“, каза Жечо Станков.

Четвъртото издание на големия младежки бургаски куиз „Битката на мозъците“ ще се проведе на 11 октомври 2024 година в Международен конгресен център – Бургас, като началото е 18 часа.

Наградите са уникални:

  1. Пътуване до Брюксел.
  2. Петзвезден престой в хотел „Перелик“ Пампорово.
  3. Картинг ваучери.
  4. Escape rooms.

И още много изненади…

 

Първото издание на големия ученически бургаски куиз „Битката на мозъците“ се проведе на 11 февруари 2023 г. в Международния конгресен център Бургас. Тогава 238 бургаски ученици от X, XI и XII клас от бургаски учебни заведения се включиха в заредената с много ентусиазъм битка за успех.

Второто издание на куиза „Битката на мозъците“ се проведе на 13 май 2023 г. при същите условия. Третото издание на “Битката на мозъците” беше на 27 май 2024 г. пак в Международен конгресен център Бургас и отново, както и първото и второто издание – по инициатива на бургаския народен представител Жечо Станков.

С четвъртото си издание куизът „Битката на мозъците“ (формат, в който се задават въпроси с предложени няколко отговора, от които само един е верен), организиран за втора поредна година от Жечо Станков, вече се превръща в традиция, насочена към интелектуалното израстване на учениците от горните класове в Бургас и овладяването от тях на принципите и предимствата на отборната работа.