Ще стане ли красивата Йовита от Бургас „Мис България 2017“

Блогър съобщи, че отнемат титлата от дългоносната Тамара, но новината не е потвърдена блогърът

17-годишната състезателка по спортни танци от Бургас Йовита Георгиева може да бъде коронована за „Мис България 2017“. След скандала с Тамара Георгиева красавицата, която стана нейна първа подгласничка, има шанс да бъде обявена официално за най-красивата българка.

Снощи организаторите на турнира „Мис България“ са взели решение да отнемат титлата на Тамара Георгиева и да я присъдят на Йовита, съобщи в xaknews.blogspot.bg блогърът с ник българин. До решението се е стигнало, след натиск от световната асоциация на модата и организации от цял свят, които се занимават с организиране на конкурси за красота, пояснява той.

Организаторката на конкурса за красота дори била заплашена и с отнемане на правата и да организира конкурси за красота. Явно скандала излезе от границите на България, а очевидната истина запечатана в снимки, коя миска е по – хубава и коя заслужава титлата са стигнали до върховете на модните среди, пише блогърът. Дали неправдата ще бъде поправена, се очаква да разберем официално в следващите часове, добавя той.

Новината обаче все още не е потвърдена.