България е в блатото заради Бойко и БКП

Фактът, че огромната маса нагаждачи на социалната конюнктура все още се спотайва между нас, говори, че скоро няма да се оправим, коментира Ради Чухлев

България е в блато, от което няма измъкване. Няма, защото едни хора си менкат властта, завещават я като наследство и в парламента играят театро пред очите на хората. Затова икономиката ни е на дъното, младите бягат в чужбина, а старците ровят в кофите за смет.

„В България имаше 800 000 членове и още 300 000 кандидат членове на БКП в края на 1989-та. Фактът, че тази огромна маса нагаждачи на социалната конюнктура все още се спотайва между нас, говори, че скоро няма да се оправим! Тези отрепки нямат нито срам, нито чест, нито съвест, да не говорим за доблест, за да поемат отговорността затова, че погубиха България!“, сподели във Фейсбук бунтарят от Поморие Ради Чухлев.

„Дали се срамуват днес или все още изповядват същите порочни ценности, не е важно. Важното е, че не допуснаха да се проведе лустрация, както при другите източноевропейски държави, за да се разделим веднъж завинаги от позорното си минало!“, коментира помориецът.

„Но и как да го направят, когато все още са на власт:

БКП във властта:

Премиер – член на БКП

Президент – член на БКП

Председател на НС – член на БКП

Главен прокурор – член на БКП

Шеф на БНБ – член на БКП

Този списък може да се продължи безкрайно, дори шефа на Комисията за лечение на деца в чужбина е комунист и агент на ДС“, уточнява Чухлев.

„Последиците:

Най-бедната нация в Европа.

Най-болната нация в Европа.

Най-бързо изчезващата нация в Европа.

Най-нещастната нация в Европа.

Най-нисък стандарт на живот.

Най-ниски доходи.

Най- високо ниво на корупция в управлението на всички нива“, добавя бунтарят.