Метъли ще чистят край Атанасовското езеро

Музикантите от GRIMAZE канят феновете си на екоакция в Бургас

Метъли ще чистят горичката край Атанасовското езеро в първия ден на април. Акцията в деня на шегата всъщност е под „кодовото“ име „Метъл за смет 4“ и е част от турнето на метълите от GRIMAZE. Бандата освен концерти, кара феновете си да чистят природата.
Приятелите им от публиката, други музиканти и граждани подкрепят идеята им и участват в акциите им, за да живеем в по-чист свят.
„От почистванията досега сме събрали над 350 000 литра отпадъци, покрай инициативата „Да Живеем в Чистота“, която на шега започнахме с бандата преди 2 години“, обявиха от GRIMAZE.
Концертът на бандата ще е на 31 март от 21:30 в Бар без име, а екоакцията ще започне на следващия ден от 13:30 часа. Метълите от GRIMAZE канят почитателите си на среща пред входа на Областния диспансер за психични заболявания.
Вечерта свирим в даден град, след което на другия ден отиваме с хора от публиката, и други желаещи и почистваме предварително уговорено замърсено място, разказват музикантите.
Ние осигуряваме чували и ръкавици за почистване, както и брутален метъл саундтрак, така че не трябва да мислите за тези неща, добавят те.