Докато престъпниците са в парламента, преходът няма да свърши

В Народното събрание има хора, които закрилят продажбата на наркотици, каза Дучето
Нормално е футболните агитки да се ползват за прикритие на групите, които изпълняват мокри поръчки, както онези в парламента служат за прикритие. Всички дават някакви кинти да влязат вътре и после трябва да си ги избиват по някакъв начин. Това каза бившият председател на клуба на привържениците на ЦСКА Димитър Ангелов – Дучето. Преходът няма да свърши, докато онези са там и няма осъден, каза той в „Тази сутрин“ по бТВ. „Феновете били виновни. Той е фен единствено в свободното си време. През другото време я е дилър, я е депутат… И министър-председателят е фен, както и президентът“, подчерта Дучето.
Той коментира разбитата от ГДБОП банда за мокри поръчки, гравитираща около футболната агитка на ЦСКА – София на Гриша Ганчев. Според разследващите групата стои зад побоя над ортопеда проф. Стефан Станчев и убийството на надзирател от Софийския затвор. Ръководителят е мъж с прякор Гвгелийския, който дърпал конците от затвора, през жена си или с есемеси. Повечето от арестите са извършени в ж.к. „Дружба“, откъдето е лидерът на „червената“ фракция „Енимълс“ – Росен Петров – Животното.
„Едни и същи хора обикалят около едни и същи училища 20 – 30 години. Сменят се директори, учители, дилъри не се сменят. Престъпността е бич. Наркотикът е отрова за младите хора, а онези, които се занимават с това нещо, са най-долна измет, те съсипват бъдещето на децата“, коментира Дучето.
„Всичко започва от онази сграда, на която пише „Съединението прави силата“, но явно не прави силата. Някои хора безнаказани, а другите ги прави роби“, каза още бившият председател на клуба на привържениците на ЦСКА.
Оказва се, че българският преход никога няма да свърши, защото в парламента винаги ще има политици, пардон „фенове“, закрилящи наркодилърите и изпълнители на мокри поръчки. Вчера кабинетът „Борисов III” спря приватизацията, но това ще спре ли кражбите от държавата!? Онези, които разпределяха червените капитали и мутрите, които воюваха за дялове, продължават да ни управляват. Преходът няма да свърши, докато народът не спре да гласува за боклуци.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!