Европа не се забавлява на скечовете на Борисов и нацистките му авери и ще бъде шутиран от „началниците“ си

Срамният „майтапчийски!!!???“ нацистки скандал бележи летящия провал на третия мандат на Борисов. По-зрелищен е от провала на старта дори на Орешарски с назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС, озвучен с вувузелите на старите другарчета на Борисов. Този мандат е изчерпан още преди да започне и няма никакъв смисъл да продължава агонията и за ден. И не заради простащината и арогантността на група самозабравили се тунеядци, начело с Борисов, Симеонов, Цветанов и Каракачанов. По-лошо е, че тази шайка не осъзнава как изглежда в очите на гражданите и на Европа (от която зависим всички) и колко некомпетентно и елементарно искат да продължават да крадат и да експлоатират държавата. Те превърнаха политиката в профански петоразряден пиянски мармалад….

Присъствието на Борисов отново във властта бележи връх на простотията и престъпните схеми със себеподобни индивиди, но се очертава да продължи обидно кратко, дори за свикнал да бъде гонен с камъни дебил като него. Повярвайте, на никой в Европа не му е смешно от скечовете на Борисов и новите му нацистки авери. Скоро ще го шутират здраво, този път с шут от „началниците“ му.

И не търсете скандалите на ниво нацистки майтапи и калинки във властта, кражбите или срамните колаборации. Скандалът е в самата ненормалност и анти- и нецивилизационна определеност на тези индивиди на най-високото място в държавата вече десет години.

Николай Бареков

Колаж: Георги Динев