Защо й е на Турция да напада България?

Нито един турски султан не е имал по-верен васал от Бойко

Защо му е на „султан“ Ердоган да напада България, като нито един турски султан не е имал по-верен васал от Бойко? Този бисер се роди в главата на адвокат Николай Хаджигенов докато спореше с депутата от свитата на Каракачанов Александър Сиди за това дали България се нуждае от армия и може ли тя да ни опази от Турция.

Снимка: skandalno.net

„Турция не е агресор към България, защото първо Бойко не е отменил доктрината „Дюнер“ и половината дюнери у нас са турски. Второ никога досега нито един турски султан не е имал по-верен васал от Бойко. Той наруши всеки един закон, отвлича хора по улиците, прави каквото поиска Ердоган. Аз не виждам проблем с Турция“, изригна в „Здравей, България“ по Нова телевизия адвокатът. „Защо ни е армия? Кого ще трепем?“, попита той, когато националистът с хубавото българско име Сиди заговори за връщането на военното обучение.

Очаквам Каракачанов да си заведе гласоподавателите в казармата и да ги направи мъже, пошегува се Хаджигенов. Как набиването на крак на плаца, носенето на въшкарник те прави истински мъж, попита той.

„Ще купим едни летателни апарати, от които ефективната полза е точно никаква, но ние данъкоплатците ще похарчим милиарди левове, за да може Каракачанов да е министър на пет самолета. Това е пълна глупост! Същевременно тези пари са жизнено важни за образованието, защото когато народът е тъп, се стига до маршируване по плаца“, каза още Хаджигенов.

Безспорно България се нуждае от армия, защото е ясно, че НАТО не може да ни опази от Турция, но връщането на казармата не решава проблема. Всъщност адвокатът-зевзек е прав поне за това, че на „султан“ Ердоган не му трябва да напада България, като си има верен васал.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!