Защо НАТО не може да уплаши чаршафосаните брадатковци?

Те не се страхуват от наследниците на рицарите-християни, защото не са нито християни, нито мъже, а някакви сексуално дезориентирани никакъвци, коментира Пламен Пасков
НАТО може да загуби битката с „Ислямска държава“.
Ако приемем, че главният противник на Алианса е световният тероризъм, олицетворяван през последните десетилетия като чаршафосан брадатко с див блясък в очите, става ясно, че НАТО не само не е в състояние да победи, но даже и да води бой, коментира политологът Пламен Пасков.
„И не само не може да уплаши противника, но даже няма как да събуди в него и елементарно уважение. Мюсюлманинът, особено четящият, знаещият, и почитащият Корана човек, знае, че християнските рицари, когато са мъже, и когато са християни, са страшни противници, достойни за уважение. Но когато същият този мюсюлманин види, че днешните физически наследници на страшните някога рицари-християни не са нито християни, нито мъже, а са някакви сексуално и ментално дезориентирани никакъвци, няма как нито да се страхува, нито да уважава, нито да признава царството на тези обезумели и презрени същества, които в неговите традиционни представи не заслужават определението „хора“ или даже „неверници“, но все пак „хора на Книгата“ (Китаба)“, сподели във Фейсбук Пасков.
„Ако не сте разбрали, защо го пиша и какво е изобразено на тази фотография – това са „първите дами на главите на страните-членки на НАТО“. Това отдясно е „първата дама“ на премиера на Люксембург. На същия този Люксембург, който е малката родина на бездетния Жан Клод Юнкер. На същия този Юнкер, който е първата цигулка на ЕС (или на главната комисия)“, уточнява политологът.
„Когато не просто праведен мюсюлманин, или християнин, но даже който и да е нормален човек види подобно нещо, веднага става ясно, че НАТО е всичко друго, но не и армия, не и нещо, което следва да се възприема на сериозно. И че тези, които са членове на НАТО, не заслужават отношение като към нормални хора, а може би дори и за хора не следва да бъдат възприемани“, изтъкна бившият кандидат за президент.
„Описвам ви с думи прости как изглеждат нещата през очите на тия милиони, които по чужда воля изпълняват своята хиджра, и в момента нахлуват в Европа като троянски кон с фалшив етикет „бежанци“, а всъщност са армия за нахлуване. Като видите кадри на дефилиращи чаршафосани множества, крещящи агресивни лозунги пред Уестминстър, на броени метри от паметника на Ричард Лъвското сърце, при споменаването на който на времето са се подмокряли от страх същите тези брадатковци, които си мият лицето с камилска урина и днес, да разберете, защо сега в Англия, и в Европа европейците се напишкват, като ги видят в столиците и в центровете на големите им градове, които вече не са на европейците“, коментира Пасков. И вината за всичко това не е на мюсюлманите, добавя той.