Комбина ЕНП : Агент на комунистическата ДС ще се срещне с Генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг.

Вицепремиерът и министър на отбраната, но бивш агент на ДС ще участва в заседание на Направляващия борд на Европейската агенция по отбрана ?!

През 2014 г. номинацията на Патриотичния фронт на Иво Антонов за заместник министър на отбраната , държавен експерт по паметниците бе свалена. Разследване на военна полиция показало, че той наистина е симпатизант на Третия райх и това доказвали десетки негови постове и фотографии.
Един от лидерите на патриотичния фронт Валери Симеонов заяви, че Иво Антовов е бил в полезрението на коалицията като предложение за зам. министър, но те никога не са го обявявали публично. Като „детска работа“ коментира той фотографията на Антонов във военния музей, където той отправя хитлеристки поздрав. – frognews.bg

За началник на канцеларията на министъра от ВМРО Красимир Каракачанов връща полковникът от резерва Илия Налбантов. През септември 2015 г. той бе обявен от Комисията по досиетата като бивш агент на комунистическото военно разузнаване, с псевдоним „Илиев“. Поради тази причина бе уволнен, като шеф на кабинета на министъра на отбраната. 

Днес обаче и Илия Налбантов и Иво Антонов с нацисткия поздрав, за който при аналогичен фотос подаде оставка един зам.-министър предложен отново от патреОтите са на служба в Министерството на отбраната с министър бивш агент на комунистическата Държавна сигурност Красимир Каракачанов, който отгоре на всичко е и вицепремиер на една натовска държава ?!

На този фон и скандалът с нацистките поздрави на зам.-министър от квотата на патреОтите и неуместните изказвания на друг вицепремиер Валери Симеонов – съпредседател на ОП е най-малкото недоразумение вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов да участва в заседание на Направляващия борд на Европейската агенция по отбрана във формат „министри на отбраната“ и в заседанието на Съвета „Външни работи/Отбрана“ на ЕС. Те ще се проведат днес в Брюксел, Белгия. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на отбраната. Министрите ще обсъдят въпроси, свързани с изпълнението на приоритетите в областта на сигурността и отбраната от Глобалната стратегия на ЕС, сътрудничеството ЕС – НАТО, както и ключовите задачи и следващите стъпки от дейността на Европейската агенция по отбрана. 
След заседанието на Съвета, министрите на отбраната и министрите на вътрешните работи на страните членки на ЕС ще се срещнат на работен обяд, на който ще обсъдят въпроси, свързани с борбата с тероризма.
В рамките на посещението си в Брюксел министър Каракачанов ще проведе и среща с Генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг. 
Препоръчваме на г-н Йенс Столтенберг да се запознае с декларацията на неговите колеги от ЕНП от вчера и да поиска от Бойко Борисов да си смени партньорите с комунистическо минало на тайни агенти от ДС и пронацистки уклон и да пази тайните на НАТО.
Свободен автор – Философът