Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_6e40_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/avantageto/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2024
Мутри пребиха Григор Здравков, клошар го спаси | Авантаж

Мутри пребиха Григор Здравков, клошар го спаси

Причината за побоя е свързана с предстоящи разкрития и планирани операции срещу наркотрафика и контрабандните канали, каза той
Шефът на Легия „Антимафия” Григор Здравков е бил зверски пребит снощи. Той е нападнат от трима млади мъже около 22 часа в центъра на София.
Според него, причината за побоя е свързана с предстоящи разкрития и планирани операции срещу наркотрафика и контрабандните канали.
„Удряха ме с палки. Развиках се. Имаше един клошар, който ме спаси от окончателно пребиване. Той се развика и дойдоха хора, а аз загубих съзнание“, разказа Здравков пред бТВ.
„ Знам кой стои зад поръчката. Това са кръгове, свързани с наркотрафика и контрабандни канали в митниците, с нови назначения. Затова поръчката е дадена да бъда отстранен, преди да има нов шеф на Агенция „Митници“, добавя Здравков.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!