Неделното извънредно заседание на МС се отложи, защото премиерът имаше важна работа

В Дипломатическия клуб в Горна баня днес се проведе тенис турнир за аматьори. Премиерът Бойко Борисов, както и останалите участници, бяха удостоени с награди.

Тенис турнирът се ползва за реклама на популярна търговска марка, но министър-председателят е над тези неща и явно не намира нищо нередно в това – да я рекламира.

Сред останалите „гросмайстори“ в турнира бяха служебният премиер проф. Огнян Герджиков,  спортният министър Красен Кралев, Йордан Лечков, Георги Илиев-Майкъла, Димо Тонев, Мартин Захариев, Ангел Бончев, Любо Ганев, Асен Григоров, Краси Минев, проф. Генчо Начев, Петър Михнев, Красимирв Велчев, Рангел Марков, както и сръбската музикална звезда Бобан Здравкович и др.

 

„Все още съм много добър. След 5-6 години може и други да започнат да печелят. Ако бях загубил от тези съперници, трябваше да си счупя ракетите. Бях обещал на Любо Ганев да мина за половин час и си удържах на думата“, каза Борисов и добави, че е доволен от новата титла, защото иначе някой от критиците му веднага ще кажат, че си е загубил времето в неделя.

Критиците на Борисов не му останаха длъжни и  отбелязаха в социалните мрежи бързонарастващите телеса на премиера – „Тодор Живков поне не дебелееше толкоз набързо…“, гласи един от коментарите. Премиерът вече спокойно може да се запише за участие в турнир по сумо и да се разхвърли на тепиха. Натрупал е изискуемата мас(а), за да ни зарадва с купа.

След спешното извънредно съботно заседание на министерски съвет, свикано от министър-председателя Бойко Борисов вчера, на което съобщи общоизвестен факт – България е първенец по смъртност на пътя, а храните във веригите са трето качество, в сравнение със същите марки предлагани на западния пазар, очаквахме днес да се събуди с друга „новина“, но уви. Медийният глад и жажда за внимание бяха утолени на кортовете с ракета в ръка. Неделното извънредно заседание на МС се отложи за друг път.