Стенограмата : Истината и Лъжите

СПОДЕЛЯЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ!
За СТЕНОГРАМАТА! Истината и Лъжите!
Битката за Стенограмата е продиктувана от стремежа на обществото да узнае истината за фалита на КТБ, за който фалит същото това общество плати милиарди и има право да знае какво се е случило и Кой ограби банката. В същото време това е и битката на мафията да запази тайните си и по отношението към този въпрос ще разпознаете слугите на мафията. Тези, които пазят омертата защитават интересите на истинските престъпници , които фалираха и ограбиха банката. И в тези процеси дори КТБ не е най-важното нещо, по важно е това, че става видна цялата мафиотска същност на управляващата ни клика, начина по който се управлява държавата зад кулисите и начина по който мафията е превзела всички власти и институции, ограбвайки чрез тях държавата и осигурявайки си безнаказаност. И ДНЕС слушам по отношение на стенограмата няколко абсолютни лъжи, на което съм длъжен да реагирам.

ПЪРВА ЛЪЖА – „срещата при президента на 29.06.2014г. е част от Консултативният съвет по национална сигурност при президента“ , който продължава на 14.07.2014г. – АБСОЛЮТНА ЛЪЖА! БОЕЦ поискахме по ЗДОИ стенограмата и заведохме дело след полученият отказ от страна на президента да ни предостави стенограмата. На 24.04.2017г. бе заседанието по нашата жалба в Софийски административен съд. На това заседание юристите на президентството заявиха ,че срещата при президента на 29.06.2014г. е била „САМО НЕФОРМАЛНИ КОНСУЛТАЦИИ , А НЕ ОФИЦИАЛЕН КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ!“ Дори съдията остана изненадан! Защо е важно това ДА СЕ ЗНАЕ? Защото ако тази среща е била във формат „Официален консултативен съвет“, то неговата дейност, състав и присъствие са строго регламентирани в специален закон. А на тази среща присъстват хора, които нямат право по закон да са там (Кънев, Горанов, Бареков ) и автоматично отпада всякаква теза за някаква тайна или класифицирана информация. И дори нещо повече, възникват много други въпроси относно законността на този „Консултативен съвет“. БОЕЦ представихме на делото своите юридически аргументи в тази посока и атакувахме отказа на президента да ни предостави стенограмата , изтъквайки надделяващият обществен интерес и незаконността на срещата заради установените нарушения на закона при свикване на Консултативен съвет. Точно в този момент юристите на президента ЗАЯВИХА, ЧЕ ТОВА НЕ Е БИЛ КОНСУЛТАТИВЕН СЪВЕТ, А Е БИЛА „ОБИКНОВЕНА“ КОНСУЛТАЦИЯ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА! (има го в протокола от заседанието по делото) Съдията, ние самите и всички в залата бяха изненадани от това заявление. КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА?! За БОЕЦ това означава само едно – потвърждаване на нашите твърдения, че фалита И ОГРАБВАНЕТО на КТБ, са извършени по сценария на управляващата ни мафия в типичен мафиотски стил – задкулисно и организирано. и в този грабеж участват институциите, осигурявайки на мафията властови ресурс и чадър за действията. А именно, в грабежа на КТБ участват пряко Прокуратурата, БНБ, президента, ДАНС,КДФК и тн. Схемата е организирана и реализирана от лицата Делян Славчев Пеевски, Бойко Методиев Борисов и Сотир Стефанов Цацаров, в сговор с други хора на държавни постове в изпълнителната, съдебната и законодателната власт. Стана ясно, че дори и консултациите при президента са били МЕНТЕ! И ВЪЗНИКВА ОСНОВАТЕЛНИЯТ ВЪПРОС , СЛЕД КАТО ТАЗИ СРЕЩА НЕ Е БИЛА ОФИЦИАЛНА, ЗАКОННИ И ЛЕГИТИМНИ ЛИ СА БИЛИ РЕШЕНИЯТА ВЗЕТА НА НЕЯ?! Решения, които влияят на цялото общество и касаят бъдещето на банковата ни система се вземат на среща, незнайно по какъв регламент организирана, незнайно по какъв начин и кой е определил състава и и незнайно защо се крие истината за това вече три години. Разследването също се оказа менте! Всъщност, управляващата ни мафия направи всичко възможно да ограби активите на банката и да покрие следите си в този грабеж , като укриването на Стенограмата е част от този процес.

ВТОРА ЛЪЖА – „Президента е разпратил писма на присъстващите на срещата с искане за съгласие и от техните отговори зависи дали да предостави стенограмата“ – АБСОЛЮТНА ЛЪЖА! Няма никакво значение желанието на когото и да било! Президента е длъжен да предостави стенограмата защото БЕ ОСЪДЕН ОТ Биволъ и има съдебно решение, което го задължава да направи това. Той има два възможни хода, да предостави стенограмата, или да обжалва решението на съда пред по-горна инстанция. Ако не обжалва и присъдата влезе в сила, НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ИСКА ИЛИ НЕ ИСКА КОЙТО И ДА Е, президента е длъжен да предостави стенограмата! След като биволите пробиха системата и осъдиха президента, мафията започна целенасочена кампания в която едва ли не Борисов или Горанов ще решат дали да се предостави стенограмата и ако това се случи, то би било по тяхна воля и желание и тяхна заслуга. Принудени от общественият натиск, Буда и компания се опитват сега да яхнат вълната и да го изиграят „борци за истината“ призовавайки за разкриване на стенограмата, след като три години пазят омертата!

ТРЕТА ЛЪЖА – „в стенограмата няма нищо важно и интересно“ – АБСОЛЮТНА ЛЪЖА! В стенограмата има информация разкриваща подробности за това кой и как фалира КТБ. За това кой и защо е искал банкова ваканция в опит да фалира цялата държава. Има информация за това как са взето решенията кои банки да бъдат подпомогнати финансово от държавата, а КТБ е оставена умишлено да фалира. И много други неща има. Но тезата, че „няма нищо важно и интересно“ (изненадващо повтаряна и от хора като Радан Кънев) има за цел да подготви общественото мнение и да бъде манипулирана и дори фалшифицирана стенограмата, като важните пасажи бъдат премахнати. И когато това се случи и президента предостави окастрената стенограма , всички да кажат в един глас – „ето, виждате ли, няма нищо важно и тайно, нали ви казахме“. Логичният въпрос обаче е , като няма нищо „важно и тайно“, защо толкова години пазят тази стенограма като очите си?!

ЧЕТВЪРТА ЛЪЖА Всичко казано по темата от Борисов, Цацаров, Орешарски, Станишев, Пеевски, Горанов, Искров и тн. приемайте по презумция за АБСОЛЮТНА ЛЪЖА, защото това са хората извършили грабежа КТБ и пряко участвали в реализацията на сценария за фалита на банката.

Това е, тепърва предстои истината да бъде разкрита, но за да се случи е важно да не се отказваме и продължим с натиска. ВСЕКИ ДЕН! БОЕЦ вече внесохме жалба във ВАС и ще водим своята битка до край.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА