Събарят и „4 you” заради войната за наркомясто в Слънчев бряг

Емблематичното заведение, в което бе прострелян Митьо Очите, нямало съгласуван план с Министерството на туризма
Войната за парко или наркомясто в Слънчев бряг взе нова жертва. След като преди десетина дни бе бутната култовата дискотека „Оксижен“ на Божо Кравата, започна и събарянето на емблематичното заведение „4 you” в Слънчев бряг, в което преди по-малко от година беше прострелян Димитър Желязков, съобщава бТВ.
При престрелката на 8 юни миналата година загина бодигардът на подземния бос.
Преди месец заведението беше подпалено и почти изгоря. След като беше ремонтирано и отново заработи, беше издадена заповед на Община Несебър за събарянето му с мотива че няма съгласуван план с Министерството на туризма.
„Твърдо подкрепям политиката на Община Несебър да се бори с незаконното строителство, но някак тенденциозно ми изглежда, защото тя се бори само на територията на нашите обекти. В централната част на Слънчев бряг не съм видял да се събарят барове и ресторанти”, каза управителят на заведението Даниел Петков.
И „Оксижен“, и „4 you” се свързват с Божидар Георгиев – Божо Кравата, сочен като основният враг на Димитър Желязков – Митьо Очите. Дълго време ръководителите на МВР гадаеха дали несебърският бос е бил прострелян заради парко или наркомясто. Дали пък враждата между двамата не е причина за събарянето на двете заведения?