19 души са загинали 59 са ранени при самоубийствен терористичен акт в Манчестър

Най-малко 19 души са намерили смъртта си, а 59 души са ранени в резултат на терористичен акт, станал в „Манчестър-арена“ в Англия, съобщава Би Би Си. Британските издания и потребителите в социалните мрежи първоначално писаха за два трясъка, подобни на взривове на концерта на певицата Ариана Гранде.

Терорист-камикадзе да е задействал взривните устройства на стадион „Манчестър арена”. Властите от своя страна признаха официално, че разглеждат атаката по време на концерта  Ариана Гранде като терористичен акт.

Много младежи и тийнейджъри са загиналите, ранените, пострадалите и изчезналите при терористичния акт край „Манчестър арена” след завършването на концерта на певицата Ариана Гранде, съобщават световните медии. Основната маса от посетителите на концерта са били непълнолетни.

Американската певица Ариана Гранде, по време на чийто концерт тази нощ бе извършено бомбено нападение, при което загинаха 19 души, излезе с изявление, предаде The Guardian. Гранде, която не е пострадала при взрива заяви, че е „сломена“ от новините за жертвите. „От дъното на сърцето си, толкова съжалявам. Нямам думи“, заяви тя.

След няколко часа жертвите са вече 22, а има съмнения затова дали има самоубиец-атентатор …

Свободен автор – Философът