Битата туристка ще съди бияча от Несебър

Това тук е много опасно място, каза Едита Худакова

Ударената словашка туристка в Несебър ще заведе дело срещу 21-годишният Тодор Николов заради нараняванията и провалената си почивка. Тя е с постоянно главоболие след нападението.

„Това тук е много опасно място. Всеки знае, че може да има последствия и се страхувам да няма“, каза Едита Худакова пред камерата на бТВ.

Травмите на 57-годишната жена са големи, въпреки че е останала половината нощ в поликлиниката и продължава да взема лекарства.

Имам син малко по-голям от него, но моят син е възпитан, уважава всички, особено с по-възрастните е невъзможно да се държи така, добавя битата асистентка.

След 8 часа разпити в полицейското управление, тя се радва, че агресорът ще получи наказание. Благодарна е на човека, предоставил видео кадрите от нападението.

Едита е асистентка на съпругата на певеца Мариан Банго, известен като словашкият Андреа Бочели.

Той и жена му са незрящи и за четвърта година са у нас. Те пристигнали заедно с асистентите си на почивка в „Свети Влас”.

В събота вечерта четиримата се разхождали из стария Несебър, когато чули клаксон. В следващия момент колата на Тодор спряла в тялото на жената на Марош. Асистентката й реагирала и поискала обяснение от Тодор, а той излязъл от колата и й забил юмрук в лицето.

„Много ми е тъжно. Боли ме сърцето. Не мога да повярвам, че може да има такива отношения между хората“, споделя словашкият Андреа Бочели.