Бареков разби Габриел: Тя е еманация на шуробаджанащината в ГЕРБ

Евродепутатът запознал председателя на ЕК Жан-Клод Юнкер с безобразията на Лозан Панов

Евродепутатът Николай Бареков е гласувал с „Въздържал се“ заедно с още 88 други свои колеги от различни групи при избора за Мария Габриел. С 517 гласа „за” Европейският парламент прие с тайно гласуване, че тя е годна за еврокомисар с ресор „Цифровизация“.

Аз гласувах „Въздържал се“ заедно с още 88 други депутати от различни групи. „Против“ щеше да е против Родината ми. Факт е, че Габриел е компромис и слабо подготвена за поста. Еманация на шуробаджанащината в партията й ГЕРБ. Заради нехайство, некадърност и арогантност нашите управници профукаха много възможности в Европа. Но са удобни и наведени пред началниците и затова ги търпят…засега“, сподели във Фейсбук Бареков.

Той съощи, че лично е запознал председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер в Страсбург с безобразията на Лозан Панов у нас.

Връчих му кратък сигнал, подписан собственоръчно, показващ съдебния произвол на шайката, оглавена от шефа на ВКС. Разказах как съдия номер 1 в България е участник в политическия процес и използва съда за бухалка срещу неудобни политици и опоненти като мен. Също така разказах и за скандалното поведение на част от управляващите- националисти, които искат изваждане на България от ЕС и НАТО“, добавя евродепутатът.