ВЪЗМУЩЕНИЕТО НА МУТРАТА!

Georgi Borisov Georgiev

„Пет години държавата ги обучава, а те после заминават в чужбина без да дадат нито лев“ – Бойко Борисов за емигриращите млади специалисти.
Това е проблема на мутрата, че младите заминават без да Му дадат „нито лев“. Нищо, че си плащат таксите, а родителите им плащат данъци десетилетия за да учат децата им „безплатно“. Всъщност, заминаването на младите е следствие, а проблема е съвсем друг.
ОСНОВНИЯТ ПРОБЛЕМ Е В ТОВА, ЧЕ ЗАВЪРШВАЙКИ , младите хора катастрофират в мутренската реалност на Буда, Шиши и Цацаров. Реалност, в която те трябва да живеят и бъдат управлявани от мутри, престъпници, малоумни партийни калинки, курви от двата пола и корумпирани мишки по цялата хранителна и управленска верига в държавата. Живота им да бъде управляван и контролиран от Буда бойковци, Ценко чоковци, Цецоу ушковци, Бат салитовци и всякакви боклуци. А кадърните, образовани и свестни млади хора не искат това и бягат! Бягат от кочината, в която е превърната държавата им и търсят реализация и нормален живот в чужбина. 


Кой млад лекар би останал в държава, в която д-р Лъчо Мозъка пише здравна стратегия, а вътрешният министър (Цецоу Ухото) чете от трибуната на НС СРС-та, за лекари, които убиват бебета? Или кой млад юрист би останал в държава, в която Данаил Кирилов ( Данчо кисера) е шеф на правната комисия в НС? А кой млад икономист би останал в държава, в която министър на финансите е Владко Горанов – на Шиши момчето, същият Шиши, който притежава държавата?
В тази държава няма място за децата и. Кой нормален млад човек би искал да живее в държава, управлявана от дърти комунисти, ченгета, мутри и мафиоти? Кой би искал да живее в държава, в която новините по телевизиите почват и свършват с показни убийства, насилие над деца, катастрофи, обири на банкомати и цели банки и съобщения за поредният пребит дядо или заклана баба за два лева?
Кой иска да живее в държава без справедливост, без правосъдие, без нормалност? Кой иска да живее в държавата на мафията? В държавата на Буда?
За това бягат младите, а Той се възмущава защото „КОЙ СЕГА ЩЕ МУ ДАДЕ ПАРИИИ?!“ Европа спира фондовете и паразитите остават да се хранят само от местна кръв. Кръвта на българските бачкатори и данъкоплатци. А Буда и компания гледат на всеки млад човек като на гостоприемник и източник на пари и блага. Като на агне за стригане. Като кърлежи на младо куче.
А младите не щат да са кучета хранещи кърлежи и овце за дране. Искат да са хора и да живеят нормално. И бягат.
А решението е само едно – революция, да изринем кочината и боклуците и да си подредим държавата. Да дадем шанс и избор на децата си, да живеят нормално в собствената си държава. 
БОЕЦ водим тази битка.

Фейсбук