Warning: mysqli_query(): (HY000/1021): Disk full (/tmp/#sql_3d1b_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") in /home/avantageto/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 2024
Замъкът "Влюбен във вятъра" търси своята приказка | Авантаж

Замъкът „Влюбен във вятъра” търси своята приказка

Уникалността на Замъка „Влюбен във вятъра” край Равадиново продължава да провокира творческите прояви. След като няколко десетки фотографи, дизайнери и художници създадоха удивителни творби в конкурса за фотомонтаж, сега Замъкът обявява конкурс за най-добра детска приказка, написана по някоя от тях.

За участие в конкурса „Приказки от Замъка” авторите ще трябва да се вдъхновят от снимките, качени в сайта на Замъка /zamaka.bg/. В надпреварата може да участва всеки – няма ограничения във възрастта. Няма и жанрови ограничения – вълшебства, принцеси, феи, животни, земни и извънземни същества – приемат се всякакви герои и истории, страшни или смешни. Изисква се единствено добра писмена култура и богато въображение.

Всеки автор може да участва с приказка с неорганичен обем, създадена по една или повече снимки и фотомонтажи, публикувани в сайта на Замъка. Творбите трябва да се изпратят на адрес info@zamaka.bg до 15 септември 2017 г. Авторите не бива да забравят да посочат своя адрес, възраст, както и да приложат снимките, които са вдъхновили тяхната приказка. Компетентно жури от утвърдени разказвачи на истории ще оцени творбите и ще излъчи победителите.

Авторът на приказката, класирана на първо място, ще получи награда от 1000 лева. Наградата за второ място е 800 лева, а за трето – 500 лева. Всички класирани ще имат и едно незабравимо преживяване . Домакините ще им осигурят целодневно пребиваване в Замъка с участие във всичките вълшебства и игри, както и безплатен достъп до близкия аквапарк. Всеки участник ще получи грамота и сувенир от Замъка.

Замъкът обяви конкурса за фотомонтаж през март т.г, за да провокира участниците да разкрият своите професионални умения и креативност, като използват специализиран софтуер и различни техники на монтаж и обработка на специално качените за целта снимки в сайта zamaka.bg. Резултатите бяха удивителни. В конкурса се включиха десетки участници с необикновено въображение и способности за фотоманипулации.

Успехът на този конкурс ни подсказа и идеята за следващия. Чрез конкурса за най-добра детска приказка искаме да отделим децата от смартфоните, да ги накараме да фантазират, да мечтаят, да се върнат към вълнуващия свят на книгите и сами да започнат да творят”. Така собственикът на Замъка Георги Тумпалов обяви началото на конкурса за детска приказка.

Условията за участие в конкурса са публикувани в сайта на Замъка www.zamaka.bg.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/avantageto/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/avantageto/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/avantaget...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('synced') #2 {main} thrown in /home/avantageto/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52