Национализмът е болест, помориец иска нов социален ред в света

Служейки на държавата, в действителност служите на мафията, която е собственик на държавата, казва Ради Чухлев

Национализмът е болест, майсторски режисиран от онези, които искат да запазят хегемонията си над цялото човечество, сподели във Фейсбук бунтарят от Поморие Ради Чухлев.

Слава Украйна!” – крещят зомбираните „патриоти” от Евромайдана! Кое ви е „славното” бе, че върнахте родината си във феодализма, ли?! Позволихте на шепа партийни и комсомолски активисти да заграбят държавата ви?! Да ви превърнат в „пушечно месо” в една братоубийствена война?! Нали срещу тях беше вашият протест?! Срещу корумпираните и продажни партийни „товарищи”, които днес станаха олигарси?! Излъгаха ви, нали?! И нас излъгаха преди 27 години с „Времето е наше”!“, коментира Чухлев.

Няма такова понятие „нежна революция”! Има ЕВОЛЮЦИЯ! Тя няма да ви изведе на площадите, да скачате като идиоти, с „който не скача е москал”, или както при нас с национални знамена и факли, с които зомбираните декларират фалшив „патриотизъм”!“, добавя помориецът.

Еволюцията те прави личност и твоето място не е сред тълпата, където си анонимен, тълпата, която се надъхва от измамни чувства за превъзходство, с което се ласкае егото ви! Да, вие не сте Исус Назарянина, който 40 дни се е самоизмъчвал, за да изтръгне от себе си егото! Вие сте „обикновени”, защото така ви е казано! Някой има интерес, да не знаете КОИ СТЕ, защото точно незнанието е най-голямото оръжие, с което се самозаробвате!“, обяснява Чухлев.

С незнанието падате в капана на илюзиите, с които ви „захранват” от най-ранно детство, онези, които ви налагат: В какво трябва да вярвате! Как трябва да мислите! Как трябва да живеете! Които оковават с догми и митове съзнанието ви, спекулират с патриотичните ви чувства, за да ви противопоставят на себеподобните си, за да ви разединят! За да ви отдалечат от вашата същност! Да забравите КОИ СТЕ! Вие сте БОЖЕСТВЕНИ!Национализмът е болест, майсторски режисиран от онези, които искат да запазят хегемонията си над цялото човечество, но краят им наближава! Човечеството се събужда!“, пише бунтарят, според който фашизмът се заражда там, където изкуствено се култивира омраза сред народа към малцинствата. „В Италия на Мусони беше Коза ностра, в Германия -евреите, в Украйна – руснаците, а у нас -циганите! Кой има интерес от това, извода го оставям на вас“, добавя Чухлев.

Наблюдавам срещата на Г – 20 в Хамбург. Огромна е съпротивата на антиглобалистите. Въпреки високия жизнен стандарт на германците, борбата им доказва, че са загрижени за бъдещето си! Хората още не знаят, че в основата на техния проблем е порочната социална система на капитализма! И въпреки крутите полицейски мерки, хората се борят, осъзнавайки че са фактор! Светът се събужда! Време е да прегънат идеята за Нов социален ред, в който ще цари справедливост и хармония!“, коментира помориецът.

Концепцията му за ново безкласово общество и за свят, който да не се управлява от мутри, а от доказали себе си професионалисти, е залегнала в Манифеста за Нова Етика – Нов Свят. Публикувал го е в сайта си www.newethic.eu. Написал го е преди десетина години, но всеки ред е актуален и днес.