Бареков: Прокопиев, Трайчо и Дянков ги чака 10 години затвор

Интересно е сега Прокопиев как ще „опраска“ (в съда) обвинението на любимата му прокуратура, коментира евродепутатът, подал сигнала срещу бизнесмена

Обвиняемият от Прокуратурата Иво Прокопиев вече е подсъдим за кражба на 20 000 000 лева от държавата. Присъдата, която го чака заедно с аверите му съучастници Трайчо и Дянков е 10 години затвор, написа във Фейсбук евродепутатът Николай Бареков.

„Дойде Коледа за Лалугерите! Да припомня, че сигналът по това престъпление е внесен от мен в главна прокуратура през далечната вече 2012 година. Интересно е сега Прокопиев как ще „опраска“ (в съда) обвинението на любимата му прокуратура, която цитира като дявола евангелието“, коментира евродепутатът.

„Оттогава се смениха два кабинета на Борисов, но Прокопиев е все още ментор на олигарсите и кукловод на баджак журналистите в Нова, БТВ и БНТ. Ето това са лицата на морала и олигархията в окаяна България днес. Очаквам коментара на неговите хрантутници и слуги по сутрешните блокове и сайтовете за фалшиви новини“, добавя Бареков.