Димитър Рачков и Мария Игнатова се разделиха

Смятам темата за приключена, каза бургазлията

Димитър Рачков и Мария Игнатова вече не са заедно. Това съобщи самият Рачков в съобщение до медиите.

„Във връзка с многобройните запитвания и нестихващ интерес от страна на някои медии, както и за да спестя допълнително време, енергия и творчески ентусиазъм, който води до различни сюжетни и драматургични обрати на т.нар. „журналисти“ и папараци от жълтите медии, съобщавам официално, че аз и Мария Игнатова вече не сме заедно. Това е първият ми и последен коментар в тази връзка и с него смятам темата за приключена!“, написа Димитър Рачков.

През годините имаше много слухове, че двамата водещи на предаването „Господари на ефира” се разделят, съобщава Нова телевизия. През 2016 г. в предаването „Комбина” Мария Игнатова отхвърли тези слухове.

Тогава тя каза: „За осем години, откакто сме заедно, жълтите медии ни разделяха сигурно 67 000 пъти, но все още сме заедно”.

Рачков и Игнатова се събраха през 2009 г. Оттогава медиите живо се вълнуват от връзката им. И двамата имат деца от предишни връзки – Димитър Рачков има син от брака си с Христина Апостолова, а Мария Игнатова – син от бизнесмена Петко Димитров.