Не е вярно, че нищо не се случва във връзка с КТБ и няма осъдени!

Лъжците трябва да бъдат разобличавани! 
Не е вярно, че нищо не се случва във връзка с КТБ и няма осъдени! 
БОЕЦ сме ОСЪДЕНИ да платим на президента Радев 500 лева разноски, за това, че поискахме Истината за грабежа на банката да бъде разкрита и дори след като самият той бе осъден от биволите и стенограмите КТБ вече са публични, Радев не признава правото ни да знаем Истината и през ноември 2018г. отиваме на съд пред ВАС! Ще се съдим и ще харчим държавни пари по вече решен казус с влязла в сила присъда! 
Абсурдите в държавата на мафията и пример за „бързо правосъдие“! 
БОЕЦ винаги водим битките си до край и ще осъдим президента. Само че… НАРОДА ПЛАЩА ЦЯЛОТО ТОВА МАЛОУМИЕ!

Georgi Borisov Georgiev, фейсбук

В БЪЛГАРИЯ САМО СОВИТЕ СА ТОВА, КОЕТО СА! ВСИЧКО ДРУГО Е ЛЪЖИ, ФАЛШ И ЛИЦЕМЕРИЕ!
Преди няколко дни, президента Радев заяви в национален ефир, че заслугата за разсекретяването на стенограмите КТБ била негова. Че той бил помогнал да се разкрие истината. АБСОЛЮТНА ЛЪЖА! Така, сега няколко думи за ИСТИНАТА!

Към президента Радев са отправени 41 Заявления по ЗДОИ за стенограмата КТБ от 29.06.2014г. БОЕЦ също отправихме до Радев такова Заявление.
НА ВСИЧКИ ЗАЯВЛЕНИЯ РАДЕВ ОТКАЗВА ДА ПРЕДОСТАВИ СТЕНОГРАМАТА!
На 31.01.2017г. главният редактор на сайта Биволъ Атанас Чобанов завежда дело в Административен съд София срещу отказа на Радев да предостави стенограмата.
На 10.05.2017г. съдия Стефан Станчев отменя отказа на президента и удовлетворява жалбата на Чобанов, ОСЪЖДАЙКИ Радев да му предостави стенограмата. Президента не обжалва това съдебно решение, то влиза в сила и чрез сайта Биволъ стенограмата става публична.
МЕЖДУВРЕМЕННО!
БОЕЦ също получихме отказ от РАДЕВ и заведохме дело. На 02.05.2017г. съдия Бранимира Манушева от Административен съд София потвърждава отказа на президента и ОСЪЖДА БОЕЦ да заплатим 500 лева разноски на президентството.
На делото юристите на Радев категорично отхвърляха мотива на БОЕЦ за надделяващ обществен интерес, като защитаваха тезата , че „професионалната тайна“ е над интереса на обществото! Казано с други думи , Омертата на мафията за случилото се с КТБ е по важна от Истината и интереса на обществото. На това заседание стана ясно и още нещо. Така наречените „Консултации за КТБ“ не са били част от официален Консултативен съвет по национална сигурност при Президента, а някакво нелегитмно сборище, наречено „консултации“ събрано от предшественика на Радев – президента Плевнелиев, незнайно по какви критерий и незнайно кой и как е определил състава, дневният ред и темите.
ПРОДЪЛЖЕНИЕТО!
БОЕЦ обжалвахме решението на АС София. Пет дни по-късно друг състав на АС, както вече отбелязахме отсъди срещу отказа на Радев по делото на Чобанов и стенограмата вече е публична!
АБСУРДИТЕ!
ДНЕС БОЕЦ получихме ПРИЗОВКА да се явим като страна пред ВАС на 07.11.2018г. във връзка с жалбата ни СРЕЩУ ОТКАЗА за стенограмата КТБ! !!! НЕ Е ГРЕШКА! НОЕМВРИ 2018г. Ще се съдим с президента по вече решен казус с влязла в сила присъда! Самият Радев може чрез своите юристи във всеки един момент да прекрати този абсурд, признавайки правото ни да получим стенограмата (потвърдено от влязло в сила съдебно решение) и отказвайки се от присъдените разноски. Но не го прави. 
ИЗВОДИТЕ!
Радев няма заслуга за разкриването на стенограмите КТБ, напротив! Той направи всичко възможно те да не станат обществено достояние! ТОЙ ГИ ПРЕДОСТАВИ, ЗАЩОТО БЕШЕ ОСЪДЕН от биволите и екипа на телевизия BIT.
Ако тези дела срещу отказите на Радев не бяха успели на първа инстанция , трябваше да чакаме поне още ЕДНА ГОДИНА И ПОЛОВИНА за да се насрочи дело от ВАС. 
По време на тези процеси по разсекретяване на стенограмитеКТБ , Радев категорично се позиционира на страната на статуквото! Дори и след като бе осъден, вместо да предостави незабавно стенограмата , той пращаше писма на участниците в „консултациите“ за да им иска разрешението.
В ЗАКЛЮЧЕНИЕ!
БОЕЦ водим своите битки до край и не правим компромиси. Ще продължим да се борим за Истината и срещу всяка неправда. И ще разобличаваме ВСЯКА ЛЪЖА И ВСЕКИ ЛЪЖЕЦ!
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА, фейсбук

снимка :Vesti.bg