Отворено писмо до всички Българи

Отворено писмо до всички Българи

от Атанас Калев един от многото!

Братя и сестри българи, днес за пореден път усетих дългата ръка на политиците и партиите как ме потупва по рамото свойски със съвет да се спра и да не се занимавам да събуждам народа и да го организирам за протест на 11.09.2017г.

Днес, за пореден път усетих дъха на властоимащите зад себе си, но усетих и страха им от това което се опитвам да направим ние всички заедно, Единни за Промяна.

Прочетох в очите на някои хора, как се тресат и как вече се замислят дали пък народа на Улицата – няма да им потърси сметка за кражбите и далаверите през последните 28 години!

Прочетох и надеждата в очите на онези, които бяха пратени да ме помолят тактично да приключа дейността си, тези хора искаха да ми кажат с поглед продължавай, защото явно си струва щом се страхуват и се занимават с личност, която не е чак толкова публична за хората.

Както знаете, за осем години подложени на репресия, удари, заплахи не ни пречупиха и не ни спряха, напротив мотивираха ни с техните действия да станем по организирани и да удряме право в целта, за да не губим време и енергия на хората!
Винаги съм се стремял да бъда умерен и в решенията и в думите си, но в последният един месец, хората които не искат такива като мене да говорят се опитват да ме извадят от равновесие.

Днес за пореден път се уверих с очите си, че онези партии, които са яхнали вълната ПатрЕотизъм не са нищо повече от обикновени квартални бандити. Които за пари ще пребият и бабички дори, защото парата прави борбата в техните празни глави.
На мене ми писна и излизам пред Парламента на 11.09.2017г – защото всички партии и политици – трябва да си отидат от управлението на Страната за поне две години! Защото цялата Система трябва основно да се почисти от кърлежите наречен партийни назначения, защото във всяка община всеки партиен дерибей с власт трябва да бъде спрян – завинаги!

 

Излизам, защото ми писна да ме крадат, дори когато спя – разни измислени политици без образование или с купена диплома!

Излизам, защото знам, че това което трябва да направим тук и сега всички заедно, трябваше да го направим преди 20 години цялата Нация, а именно да им покажем на партийните клики, банкери и разни задкулисни кръгове, че повече няма да им позволим да ни ограбят и всеки техен опит ще среща масова съпротива на Улицата!

Излизам, защото искам в България хората да бъдат щастливи и богати, а разни политици грабили през прехода с пълни шепи да си получат заслуженото!
Защото искам, България да е равноправно поставена с всички страни на света!

Излизам, защото помня славното минало на България и искам да имаме и славно бъдеще.

И както обичам да казвам, Без Вас ние сме нищо и ще ви помоля за пореден път да Повярвате на Себе си!

Да обещаете на Себе си, че ще се борите на улицата за Една нова България в която хората ще вземат решенията за себе си, а не разни политици!

Време е да ме чуете, защото политиците няма да ви чуят докато им даваме шанса да ни лъжат и обсипват с обещания.

Затова ме чуйте и помислете – готови ли сте да повярвате на себе си и да обещаете на себе си, че ще бъдете Промяната!

И не забравяйте можем да живеем различно, само трябва да си повярваме и да го направим всички заедно!

Атанас Калев