„Ирма“ достигна БГ парламента. Ще отвее ли ураганът тиквите?

 Часове, след като политическият психолог проф. Антоанета Христова се прояви като метеоролог и каза, че нямало условия за урагани, пред Народното събрание стана страшно

България въстана. Вятърът на промяната, за който заговориха идеалистите от „Национален протест срещу безобразията в България“, се превърна в ураган. Смели и честни българи щурмуват парламента с искане за революционни промени.

Часове, след като политическият психолог проф. Антоанета Христова се прояви като метеоролог в студиото на „Тази сутрин“ по бТВ и каза, че нямало климатични условия за урагани в българския парламент, пред Народното събрание стана страшно, след като водещият пита дали „Ирма“, който удари Америка, няма да вилнее и у нас.

Социологът Андрей Райчев пък дори сравни България с ленив шишко. Според него промени не можело да има, защото опозицията в лицето на БСП е прекалено хилава.

Представете си този много пълен човек как отива на лекар и ясно му казват, че трябва да отслабне, за да не се разболее! Той обаче повтаря, че не може да се подложи на диета. България е на това дередже“, коментира Райчев, а Христова заяви „Ирма“ няма да я има, но всяка една от големите политическите сили ще се опитва да се задържи на политическата сцена. Прогнозата им се оказа грешна. Може и да няма опозиция в парламента, но България се събуди и хората искат промяна. И ГЕРБ, и БСП са еднакво нежелани. В сезона на тиквите се очаква ураганът да набира все по-голяма сила. Дали сградата с надпис „Съединението прави силата“ ще се изчисти от гнилите тикви, ще стане ясно скоро.