Искат да откраднат и опитомят гнева Ви …

Искат да откраднат и опитомят гнева Ви, като насочат  енергията Ви по фалшиви пътеки на фалшиви или най-вече чужди битки. Включително по схемите на февруарските протести с част от героите от тогава.
Някои иска да открадне и опитоми есента на нашето недоволство

Искам да предупредя, че задкулисието, включително структурите на Кой? и на присъдружните му партии, организации, включително и управляващите и т.н. разбраха, че есента ще бъде гореща, с много протести. Тъй като трудно могат да овладеят справедливия гняв на хората, включително мимикрията в управлението, борбата с корупцията, престъпленията с промените в НПК /това беше атентат срещу демокрацията – на практика станахме прокурорска република/, горивата, КТБ-Дунарит и т.н.
И са измислили вариант чрез медиите да разпространяват новини и организират фейк или контрапротести, още преди основните протести. Идеята е хората да се объркат, да се отнеме енергия и най-вече обезсърчат на принципа – „всички са маскари“. Проверих доколкото можах – щом Бултаймс ме призовава?!.
Започнаха да ме заливат с призиви да подкрепя протести тези дни, на 11 и т.н.
Без ясен и разпознаваем организатор, без ясни послания, без прозрачност – не вярвайте. Искат да откраднат и опитомят гнева Ви, като насочат енергията Ви по фалшиви пътеки на фалшиви или най-вече чужди битки. Включително по схемите на февруарските протести с част от героите от тогава.
Някои иска да открадне и опитоми есента на нашето недоволство.
Ще познаете истинските протести, защото ще бъдат значими, по големи и важни тези и най-вече по лицата на хората, които ще Ви призоват и ще бъдат с Вас по улиците и площадите. Както при пожарникарите – стремят се с малък пожар да предотвратят голям.
Това знаят, това прилагат.
Всуе.

Ilian Vassilev  

Фейсбук

Заглавието е на редакцията.