Ромите, разбили с брадва главата на българин, се изкараха жертви

Мъжът, заради който станало мелето в Мъглен, се изкара крепостен селянин, фермери го купили за 3000 лева и го карали да работи без пари
Ромите, разбили с брадва главата на Илиян Мавров в айтоското село Мъглен, се изкараха жертви. Те твърдят, че не те са нападнали българина, а той е виновен, защото стрелял с електрошоков пистолет и „горките“ хорица е трябвало да се защитават, опитвайки се да му осекат главата.
Покъртителни кадри, на които се вижда как го гонят със секири, се появиха в Интернет, а това бе причина лидерът на ОЗБГ Стефан Петров да призове българите в Айтос на протест. Заради лошото време обаче, днес на него се озоваха много малко хора.
Николай Иванов, заради който станал боят, сподели пред камерата на бТВ, че фермери го купили като роб за 3000 лева. Подмамила го негова колежка с обещание за семейство, за дом и за добре платена работа в ямболското село Воден. Това обаче било просто сделка. Тя гушнала парите, а за него останала работата. Той обаче избягал, но новият му работодател отишъл в Мъглен, за да си го прибере.
Искаха да ме вземат насила да им работя без пари, жалва се Николай.
Шефът му пък разказа как при опит да го защитят от новия му работодател, Илиян изкарал пистолета и прострелял брат му. Тогава ромите изкарали секирите.
Историята за мургавата Изаура от България, продала като роб свой събрат, е толкова невероятна, че кой друг да се върже, освен представителите на Цацаратурата. Макар че жертвата на мъгленските главорези е с разбит череп, прокуратурата в Айтос реши да принизи случая до лека телесна повреда, а кметът Васил Едрев забрани протестите, за да не се стигне до война между цигани и българи.
Истината обаче трябва да се каже. В България няма справедливост, защото Цацаратурата закриля престъпниците. Кой ще се учуди, ако обвиняем стане 25-годишният мъж, ударен с брадва по главата!? Никой. Крайно време е да спрем циганизацията на прокуратурата! Ако сеченето на глави се смята за лека телесна повреда, в България няма да останат българи.