Атанас Калев събира армия

Бунтарят тръгва из България като будител, готов е да докаже на всички, че политиците са вредни
Трябва ни около месец да се структурираме в почти всички населени места в България, където имаме хора и да започнем да действаме реално, не виртуално. След по – малко от шест месеца съм сигурен, че Армията ни ще бъде много по – голяма от всичките хора, гласуващи за партиите. Това сподели създателят на Фейсбук страницата „Национален протест срещу безобразията в България Атанас Калев.
„Не спирам и не се отказвам. Просто нещата минават в друго ниво. Какво постигнахме досега? Смея да твърдя и много и нищо. Дълго обсъждахме положението, в което се намира България и нещата, в които участвахме през годините и е ясно, че нас ни знаят почти всички партии, защото целенасочено и право в целта им набивахме и лъжите, и далаверите пред всички и тук е въпросът: Какво постигнахме с това? Спечелихме си врагове в тяхно лице и някакви въображаеми фейсбук последователи. Спечелихме си уважението на българите в чужбина и обвиненията на българите в България, особено на някои по-активни във фейсбук-а, които цял живот папкат от партиите и лъжат хората, че имали нещо общо с нас“, коментира бунтарят.
„След почти едномесечна дискусия с хората, които години наред стояха с мен зад страницата „Национален протест“, решихме нещата да се променят. Затова разделяме секторите и заставаме с лицата си и вече нещата ще се случват сред хората с личен пример и дела.
Трябва ни около месец да се структурираме в почти всички населени места в България, където имаме хора и да започнем да действаме реално, не виртуално“, обяснява Калев.
„Нашата цел е да приобщим колкото се може повече българи към каузите си и тогава, когато сме повече от един милион българи, участвали в нещата, ще обявим истинското ново начало за България. Взаимопомощ! Взаимодействие! Взаимоуважение! Това ще са нашите три водещи думи. И след по – малко от шест месеца съм сигурен, че Армията ни ще бъде много по – голяма от всичките хора, гласуващи за партиите. Досега нещата, които правехме, бяха да търсим и показваме далаверите на политиците, оттук нататък ще ви покажем, че можем да ги игнорираме и да си направим живота много по – хубав и без тях“, споделя бунтарят.
„Започваме след един месец и започваме пак оттам, където бяхме последният път.
На жълтите павета пред Парламента, но различни и готови да докажем на всички, че те, политиците, са вредни за здравето на всички българи!“, добавя Атанас Калев.