И СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА. Пеевски пише закони, Буда раздава парите ни

И ЗНАЕТЕ ЛИ ЗАЩО?
Защото свинете ги е страх! Затова вместо да арестуват нас, арестуват профилите ни! Всъщност и ние минахме през арестите , но това не ни спря. И дебелите смениха тактиката. Подлите и страхливи боклуци, ползват подли методи. Ченгетата и комунягите това знаят, това правят. Десетки години комунистическата мафия крепеше властта си чрез доноси, следене и репресии спрямо непримиримите и обявените за врагове. Днес по абсолютно същият начин, чрез доноси, докладвания и клевети на армията си от агенти-тролове, управляващата ни ченгеджийско-мутренска мафия се опитва да заглуши гласа на непримиримите. Защото ги е страх да се изправят срещу нас лице в лице. Затова Пеевски се крие като мишка от БОЕЦ, но ние ще го намерим. А чрез армията си от свински кенефи, наречени медии, се опитват да манипулират обществото и да заливат с помията си всеки дръзнал да се възпротиви срещу режима на дебелите. Това показва СТРАХ! Цялата репресивна машина на мафията – прокуратура, МВР, ДАНС, НАП и останалите служби са впрегнати да пазят властта на мафията. Но не е достатъчно и те го усещат. Все повече хора преодоляват страха, все повече хора няма вече какво да губят, все повече хора разбират, че има нужда от реални действия срещу злото и са готови за това!
И СТРАХ ТРЕСЕ КОЧИНАТА. Пеевски пише закони, Буда раздава парите ни, Цацаров пътува с дизел към луната, от сутрин до вечер по свинските телевизии се канят ченгета и наколенки на Буда за да ни обясняват, колко добре си живеем и как Европа искала България да е стабилна и затова престъпниците трябва да векуват. Но, никой вече не вярва. Все по малко хора гледат и слушат слугинските им телевизии, все по малко хора четат свинските им вестници и сайтове. И в страха си свинете посягат най-брутално на свободата на словото. То май на българина само това му остана – свободата да напусне кочината и свободата да им тегли една в социалните мрежи. Остана им и още една възможност, да се организират, да се консолидира енергията на свободните и да излезем в пряк сблъсък с мафията на площадите. И го правим.
БОЕЦ събираме непримиримите. Човек по човек, по села и градове. През последните месеци страницата на БОЕЦ бе атакувана многократно, моят и на колегите ми профилите също. И на много други изправили се срещу мафията и слугите и, последният случай е с Атанас Чобанов от Биволъ. Което само ни амбицира още повече. Не могат да ни спрат. Могат само да ускорят края си.
Страх ги е, че ервопредседателството идва, а престъпната им стабилност се пука по шевовете от корупция и крадлък, видими вече и за най-късогледите и дебелогъзи еврочиновници. И се опитват да елиминират заплахата. До края на годината свинете ще стават все по агресивни, страха им ще расте и в агонията си са способни на всичко. И го доказват ежедневно.
САМО ЧЕ ИЗМЪКВАНЕ НЯМА. Ще плащате за всичко. Без милост, без компромиси и без прошка.
Страхувайте се, свине, Коледата идва! Не ми трябва профил за да държа тоягата. Нали?

Georgi Borisov Georgiev