ДПС винаги крепят тези на власт срещу услуги. При Борисов не е различно

ДПС крепят всяка власт, защото всяка власт има отношение към обръчите на #КОЙ и на Сокола. Те крепяха Борисов 1, Борисов 2, ще подкрепят и Борисов 3 …

А пък Борисов се „бори“ против тях и образа в огледалото на Пеевски … Хахахахах …

Изборните резултати дадоха отговорност на ГЕРБ да поеме управлението на страната, но в никакъв случай тази отговорност, според нас, не включва националисти – участието им във властта. И ние още тогава бяхме казали, че бихме подкрепили управление на страната без националисти, дори и без да участваме в това управление. Тази теза ние все още не сме я коригирали, заяви Карадайъ.

ДПС биха подкрепили правителството на Бойко Борисов, дори и без да искат министерски постове, но при условие че „Обединени патриоти“ напуснат управлението. Това стана ясно от брифинг на лидера на партията Мустафа Карадайъ в Народното събрание.

Ако Валери Симеонов не подаде оставка, подава цялото правителство. Така е в нормалните демокраци, но ние сме в България, коментира още Карадайъ.

От своя страна председателят на Алианса на европейските либерали в Европа Ханс Ван Баален заяви на брифинга, че „ДПС е стабилен демократичен фактор в политиката на България“.

Преди шест месеца Карадайъ заяви : Надяваме се ГЕРБ да са си взели поука от двата им недовършени мандата …

Пази Боже ! От трън та на глок …

Истината е, че Борисов трябва да си тръгне от властта заедно с Цацаров, Пеевски и с пенсионирания уж Сокол, ако искаме да имаме европейско развитие и мястото им е ясно, както и райетата по бъдещите тоалети …

Свободен автор – Философът