Адвокат зове Бойко да спре с лигавщините си

Сърбия не заслужава и не трябва да бъде член на НАТО и ЕС през следващите 100 години, докато не изкупи греховете си към всички балкански народи, коментира Емил Василев

Бацката да спре с лигавщините си по адрес на Сърбия! Макар да се самоопределям като „антипатриот“ /щото понятието „патриот“ девалвира след употребата му от психопати като Белокосия Пудел/, не мога да не се съглася с Джамбазки, сподели във Фейсбук бившият депутат Емил Василев.

Евродепутатът Ангел Джамбазки каза днес пред бТВ, че случаят със задържаните български лекари в Босилеград е част от етническото прочистване.

Според него Сърбия иска сънародниците ни да се преместят към Кюстендил. Местната власт ги принуждава да напуснат района, да го обезбългарят.

Ще ги направя луди сърбите, защото тяхната лицемерна политика няма как да минава, закани се евродепутатът. Те ще се научат, че ще спазват всички правила в ЕС, добавя той.

„От години твърдя публично на моя профил, че Сърбия не заслужава и не трябва да бъде член на НАТО и ЕС през следващите 100 години, докато не изкупи греховете си към всички балкански народи заради престъплението срещу човечеството, наречено „Югославия“. От комплексите за величие на психопатите, населяващи районите северно от Ниш до към Белград, през последните 100 години загинаха стотици хиляди българи, македонци, хървати, словенци, бошняци, албанци, косовари и черногорци“, припомня адвокат Василев.

„Случката с българските лекари в незаконно окупирания Босилеград показват не само антиевропеизъм и антибългаризъм, но и тежки ментални проблеми на братята сърби, които трябва да бъдат излекувани преди изобщо да се постави въпросът за членството на балканските мъчители в организации, които не са за болни народи“, коментира адвокатът – политик.