Виц на деня: Защо терористите не свалиха правителствения самолет

Не гръмнали по Бойко и министрите му, защото всяват ужас сред хората, а не им носят радост

Отказът на Иран да пусне правителствения самолет с царя, Бойко и министрите му на борда породи доста въпроси и голяма веселба. Бунтари веднага замесиха премиера в арабска схема с милиардите от потъналата КТБ, а веселяци започнаха да разказват вицове за вожда, който се превръща в любимец на главорезите от ИДИЛ.

„Самолетът не излетя от Саудитска Арабия, защото явно на бодигарда и царя не им вързва краля и утре пак ще го убеждават парите на гарда да не се отнемат в полза на Саудитска Арабия, макар че той няма как да докаже, че са негови по схемата „Цветан Василев“.

Комисионната на царя пък са имотите му и закон, с който държавата се отказва от тях“, коментираха администраторите на фейсбук страницата Национален протест срещу безобразията в България.

Тук въпросът е колко пари има бодигардът в Саудитска Арабия, че е готов да подари на царя имоти за 30 милиона евро, добавят бунтарите.

Забраната на Иран за правителствения самолет да прелети през въздушното пространство на ислямската страна вдъхнови шегаджии за вицове.

Български граждани се обърнали с въпрос към радио Ереван:

– Защо не свалиха терористите от Ислямска държава правителствения самолет, след, като прелетя над територията на Ирак, а те имаха прекрасна възможност за обстрел?

Радиото отговорило:

– Те всяват ужас сред хората, а не им носят радост