Мутрите на далавера, запазват си бараките в Слънчев бряг?

Ще увеличим напрежението и безработицата, ако ги забраним тотално, оправда се Николинка Ангелкова, а Валери Симеонов след шумните акции „Тишина“ тихо се спотайва

Мутрите запазват преместваемите си обекти в Слънчев бряг. Министърът на туризма Николина Ангелкова оправда решението да отпадне вариантът за тотална забрана на преместваемите обекти по Черноморието с това, че щяло да се породи напрежение и нивото на безработица щяло да драстично да скочи. Как ще стане това, като когато замирише на море, държавата се чуди откъде да внесе работна ръка, за да има кой да обслужва бедните туристи!?

В „Тази сутрин“ по бТВ „туристката“ от „Борисов III”, сподели, че дискутирала проблема с разни хора, които били против премахването на грозните сергии и павилиончета в морските курорти, защото тогава това щяло да намали туристопотока. Горките туристи няма да идват в наш’та хубава страна, защото няма от къде да си купуват дюнери, сладолед и гащички. Няма да има друга услуга, освен тази, която се предлага като ол инклузив в хотелите, каза някак несериозно туристическата шефка.

Водещият Антон Хекимян не се посвини да я затапи, като цитира колегата й от Министерския съвет Валери Симеонов, според който курортите ни са превърнати в едно уродливо подобие на арабските пазари. Според вицепремиера всичките преместваеми обекти се държат от фигури от подземния свят и за тях те не плащат нищо.

След шумните акции „Тишина“ народът очаква да види как вицепремиерът ще се противопостави на опита на Ангелкова да предотврати забраната на „арабските пазарчета“ в курортите. Засега обаче той си трае.