ОПГ „Молекула“ сами се вкараха във филм на ужасите, на ход е възмездието!

ОПГ „Молекула“ сами се вкараха във филм на ужасите. Преди изборите пишехме, че са най-човеконенавистната групировка, която е управлявала. С мораториума за лекарствата, шайкато го доказа. Филмът им тече в мрежата – трагични сцени на болни хора, безнадеждност на обречените, бедност и клетви, люти клетви, породени не от лошо сърце, а от отчаяна безнадеждност. И понеже президентът им го каза, макар и доста меко, те са в кръгова отбрана, като глутница хищници, които хем се пазят, хем налитат да ръфат. Стигмата на банда безмилостни крадци вече е реалност. Заслужена и заработена. На ход е ВЪЗМЕЗДИЕТО! – така е коментирала журналистката Таня Анастасова продължаващия геноцид над българския народ.

От своя страна онкоболна пита поименно депутати, кмета на София и омбудсмана защо се лекуват в чужбина: 

Журналистката Диляна Гайтанджиева, чиято майка се бори със страшната болест, също не подмина наложения мораториум от депутатите на управляващата коалиция:

Dilyana Gaytandzhieva: Майка ми също се бори с рака. Не загубих майка си не заради старата и неефективна химиотерапия, която тя преживя стоически 2 г., а заради най-добрите хирурзи в България – Petar Gribnev, Kostadin Angelov! Това, че родителите на политици са умрели от рак, не означава, че всички онкоболни трябва да бъдат лишени от надежда за живот, от нови лекарства и също трябва да умрат. Жестоко и нечовешко! Споделям това мое лично преживяване, защото от опит твърдя, че в България се дават милиони левове за не по-малко скъпоструваща конвенционална химиотерапия, вместо да се въвеждат нови методи за лечение, каквито има навсякъде по света, но не и тук. Защото и сега фармацевтичните гиганти печелят милиони, просто днес парламентът за пореден път застана на страната на заинтересованите компании, а не на болните и умиращи от рак хора. На всички нас. Този мораториум е срещу всички нас, защото утре може да се случи и на вашите родители, и на вас самите! Не го пожелавам на никого!

 

Колаж: